Sistemet automatike të mbylljes së pishinës

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Modelet tona të konfigurimit të sistemeve të mbylljes së pishinës

Teleskopik i tërheqshëm - Sisteme automatike të mbylljes së pishinës

Sistemet e Mbylljes së Pishinave

Sistemet e mbylljes së pishinave janë një aplikim i rëndësishëm që siguron mbrojtje të sigurt dhe higjienike të pishinave që përdoren gjerësisht, veçanërisht në muajt e verës.

Nëse dëshironi të punoni me ekipin tonë profesional, na kontaktoni na kontaktoni!

Falë këtyre sistemeve rritet pastërtia dhe siguria e pishinave tuaja dhe arrihet edhe kursimi i energjisë. Encoart ofron si një markë lider mbyllja e pishinës Ajo ofron zgjidhje cilësore dhe të përballueshme për klientët e saj me shërbimin e saj.

Mbyllja e pishinës

mbyllja e pishinësËshtë një proces që kryhet duke mbuluar pishinat me materiale të veçanta për të siguruar që uji brenda të mbetet i pastër dhe për ta mbrojtur atë nga faktorët e jashtëm.

Në këtë mënyrë, pishinat kërkojnë më pak mirëmbajtje dhe kursejnë energji. Përveç kësaj, ky aplikacion, i cili është gjithashtu i rëndësishëm përsa i përket sigurisë, parandalon situatat që paraqesin rrezik për fëmijët dhe kafshët shtëpiake.

Mbulesa e sipërme e pishinës

Marka Encoart është lider në këtë sektor dhe ofron shërbime cilësore për klientët e saj. sistemet e mbylljes së pishinave Është një kompani që ofron Encoart i jep përparësi kënaqësisë së klientit duke siguruar kushte sigurie dhe higjienike me shërbimin e saj të mbulimit të pishinës. Në këtë mënyrë, jetëgjatësia e pishinave tuaja zgjatet dhe kërkon më pak mirëmbajtje.

Ofruar nga Encoart mbyllja automatike e pishinës Dhe sistemi i mbylljes së pishinës hekurudhore Ka zgjidhje për t'iu përshtatur të gjitha llojeve të nevojave, me opsione të ndryshme si p.sh. Këto sisteme preferohen sepse janë miqësore për përdoruesit dhe mund të hapen dhe mbyllen lehtësisht.

Çfarë është sistemi i mbylljes së pishinës hekurudhore?

Sistemi i mbylljes së pishinës hekurudhoreËshtë një sistem mbylljeje që përdor panele speciale që lëvizin në shina të montuara rreth pishinës. Falë këtij sistemi, pishina mund të hapet dhe mbyllet shpejt dhe lehtë. Sistemet hekurudhore janë afatgjatë dhe ofrojnë kosto të ulëta mirëmbajtjeje me strukturat e tyre të forta dhe materialet e qëndrueshme.

Sistemet e mbylljes së pishinave hekurudhore të ofruara nga marka Encoart janë gjithashtu shumë të suksesshme për sa i përket pamjes estetike dhe funksionalitetit. Këto sisteme janë të dizajnuara për t'iu përshtatur mjedisit të pishinës suaj dhe ofrojnë përdorim të sigurt dhe higjienik.

Avantazhet e Sistemit Automatik të Mbylljes së Pishinës

Sisteme automatike të mbylljes së pishinësjanë sisteme mbyllëse që ofrojnë përdorim miqësor dhe praktik. Përparësitë e këtyre sistemeve janë:

 • Kursimi i energjisë: Sistemet automatike të mbylljes së pishinës kursejnë energji duke parandaluar humbjen e nxehtësisë së ujit.
 • Higjiena: Mbron pishinën nga faktorët e jashtëm dhe siguron që uji të mbetet i pastër.
 • Siguria: Parandalon situata të rrezikshme për fëmijët dhe kafshët shtëpiake.
 • Reduktimi i kostove të mirëmbajtjes: Kostot ulen falë këtyre sistemeve që kërkojnë më pak mirëmbajtje.
 • Lehtë për t'u përdorur: Ofron përdorim praktik me strukturat e tij të hapjes dhe mbylljes automatike.

Marka Encoart synon të ofrojë shërbimin më të mirë për klientët e saj në lidhje me sistemet automatike të mbylljes së pishinave.

Çmimet e sistemeve të mbylljes së pishinës

Çmimet e sistemeve të mbylljes së pishinave ndryshojnë në varësi të cilësisë së materialeve që do të përdoren, madhësisë së zonës që do të aplikohet dhe sistemit të preferuar.

Marka Encoart synon të ofrojë shërbim cilësor për klientët e saj me çmimet më të volitshme. Prandaj, duke kontaktuar Encoart, mund të merrni oferta speciale për sistemet e mbylljes së pishinave dhe të gjeni zgjidhjen që i përshtatet më së miri buxhetit tuaj.

Për të marrë shërbimin më cilësor: Na kontaktoni!

 • Shtëpia
 • Vilë
 • restorant
 • Salla e dasmave
 • Pronë private
 • Fabrika
 • Zyrë
 • Garazh
 • Kopshti
 • Veçanërisht celular për pishina sistemet e mbylljes së pishinave Ajo ofron avantazhe të konsiderueshme.

  Në aspektin mjedisor, ai mbron temperaturën e ujit të pishinës dhe parandalon uljen e temperaturës gjatë ndryshimeve të papritura të motit. Uji i pishinave të mbrojtura nga një sistem mbylljeje pishinash ftohet shumë më vonë se pishinat e hapura. Kjo zgjat rehatinë dhe periudhën e përdorimit të pishinës suaj me të paktën 2 muaj, 1 muaj në fillim të verës dhe 1 muaj në fund të verës. Një avantazh tjetër është se redukton ndjeshëm përdorimin e kimikateve shtesë që vijnë nga avullimi i ujit. sistemi i mbylljes së pishinës Falë kësaj, koha e mirëmbajtjes dhe pastrimit zvogëlohet në mënyrë dramatike dhe nuk është më problem. Të mos harrojmë sigurinë, falë dyerve të mbyllura, parandalohen hyrjet e padëshiruara dhe pengohen fëmijët të arrijnë në pishinë.

 • Me Sistemet Teleskopike të tërheqshme që mund t'i përdorni si dasma, restorante dhe kopshte dimërore, ai i kthen zonat tuaja tregtare dhe private në vende unike ku mund të përjetoni gjithmonë rehati në natyrë.

 • Përdorimi i Katër stinëve
 • Rezistente
 • Nuk ndikohet nga era
 • Zgjerimi teleskopik
 • Alternativa të motorizuara jo të motorizuara
 • Sistemi hekurudhor
 • Nuk bie shi
 • jetëgjatë
 • Zgjidhje të përshtatshme për çdo vend
 • Sistemi i palosshëm


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Foto Galeria e Sistemeve të Mbylljes së Pishinës

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.