Sisteme parmake me parmakë qelqi prej alumini

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.
rb90 1512

Tipologjitë tona të aplikimit të sistemit

Aplikacionet e parmakëve të parmakut të qelqit prej alumini

EncoArt Sistemet e parmakëve prej xhami prej alumini preferohen shpesh në skajet e shkallëve, të cilat janë detajet e padukshme të ndërtesave. Parmakët e shkallëve prej alumini, të cilat kanë një shumëllojshmëri shumë të pasur aksesorësh, aplikohen gjerësisht me Profile të rrumbullakëta dhe këndore. Parmakët e shkallëve mund të përdoren pa xham si dhe me xham. Sistemet e kangjellave me balustradë xhami alumini EncoArt ofrojnë siguri dhe një pamje të këndshme në shkallët e ndërtesave. Sistemet e parmakëve prej xhami prej alumini EncoArt janë të çmontuara ndryshe nga aplikacionet e tjera të parmakut. Parmakët e aluminit mund të vendosen lehtësisht në shkallë, ballkone, hyrje ndërtesash, kat i ndërmjetëm, kopshte, buzë pishinave dhe tarraca.

Sistemet e kangjellave të parmakëve prej xhami prej alumini EncoArt: GNjë nga materialet më të përdorura në arkitekturën e ndërtesave sot është alumini. Alumini mund të përdoret shumë shpesh si material në ndërtimin e kangjellave. Një arsye tjetër për preferencë është kosto-efektiviteti i tij. Alumini, i cili është një material metalik i butë, tërheq vëmendjen e atyre që kujdesen për qëndrueshmërinë e kangjellave. Kur do të bëni një kangjella, cili material do të përdoret dhe madhësia e zonës ku do të përdoret kangjella përcaktoni çmimin e kangjellës. Kangjellat e ballkonit prej alumini, të cilat janë të përballueshme dhe të qëndrueshme, nuk kërkojnë ndonjë mirëmbajtje të veçantë përveç pastrimit.

 • Shtëpia
 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • vendbanimi në dysheme kopshti
 • Pishine
 • Tarracë
 • Parmakët e aluminit nuk ndryshken dhe janë rezistente ndaj korrozionit.
 • Kangjella alumini mund të përdoret lehtësisht si brenda ashtu edhe jashtë.
 • Meqenëse materiali i tij është i lehtë, nuk i mbingarkon strukturat.
 • Rrit vlerën e ndërtesave tuaja duke ofruar estetikë, vizualitet dhe jetëgjatësi në zonat e përdorimit si shkallët, ballkonet, tarracat dhe anët e pishinës.
 • Ofron zgjidhje të përshtatshme, lehtësi në përdorim dhe diversitet aplikimi sipas atmosferës së çdo ndërtese. Mund të aplikohet në çdo formë të dëshiruar.
 • Kangjellat e aluminit nuk kërkojnë ndonjë mirëmbajtje tjetër përveç pastrimit dhe ofrojnë vite përdorim pa probleme.
 • Është miqësor me mjedisin me veçorinë e tij të riciklueshme.
 •  
 • Pa mirëmbajtje
 • Mund të instalohet me çmime shumë të volitshme
 • Ka veçorinë e të paturit të një numri të pakufizuar modelesh ose të krijimit të modeleve të reja.
 • Është rezistent ndaj ndryshkut.
 • Mund të përdoret në të gjitha llojet e vendeve
 • Të qenit rezistent ndaj nxehtësisë (nuk preket nga zjarri)
 • E disponueshme ne cdo ngjyre
 • Mund të përdoret në harmoni me produkte të tilla si druri, qelqi dhe pleksiglasi.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Sistemet e kangjellave me parmakë xhami prej alumini Galeria e fotove

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.