SISTEMET E FASADËVE LËVIZIME DIELJERI
PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM ME KOFORTIN E BRENDSHME, falë sistemeve të dyerve dhe dritareve prej alumini.
Sistemet e hijeve diellore të fasadës së lëvizshme

MODELET E FASADEVE TË LËVIZSHME DIELJERI

SISTEMET E FASADËVE LËVIZIME DIELJERI

palosje manuale rrëshqitëse1

Fasadë e lëvizshme me hije dielli me rrëshqitje manuale

Në sistem, panelet do të projektohen posaçërisht për projektin, hekurudhor lëvizje e palosshme si fizarmonikë në qendër të saj eshte duke bere. Për shkak se panelet palosen nga brenda, Kur shikohen nga jashtë, të gjitha sistemet në pjesën e përparme janë të dyja ballë për ballë. shfaqet si. Sistemi është një bllokues levash i projektuar posaçërisht. Falë sistemit të tij, ai mund të hapet vetëm nga brenda. jep.

montim automatik i motorizuar

E montuar automatikisht e motorizuar
Fasada Mobile Sunshade

Sistem që hapet dhe mbyllet me logjikë perde, me pamje Për të përdorur imazhin e fasadës në vila pa humbje është e preferuar. Ajo i shton estetikën projektit arkitekturor. I pasur Druri natyral, bojë ral alumini, me opsion paneli të ndryshme, të tilla si transferimi i filmit të drurit, rimeso druri natyral mundëson aplikacionet.

mblidhet doner i motorizuar

Fasadë e lëvizshme me hije dielli të grumbullueshme rrotulluese të motorizuara

Panelet që do të dizajnohen posaçërisht për projektin do të kenë rrotullim 360° dhe Ajo gjithashtu lëviz për të mbledhur një nga një. Falë kësaj strukture, ajo mund të ofrojë mundësinë e hapjes ose mbylljes së plotë të fasadës në pikën e përdorimit.

Tërhiqet rrëshqitës me motor 2

Fasadë lëvizëse e motorizuar me rrëshqitje të hidratimit të diellit

Ju mund të hapni dhe mbyllni plotësisht dritaren ose ballkonin tuaj me një klikim. Ofron kontroll me telefon ose telekomandë. Ka një strukturë të ngurtë që është rezistente ndaj erës. Sistemi zë pak hapësirë kur është i mbyllur.

është mbledhur doner i motorizuar 360

Motorizuar 360 Kolektues
Fasada Mobile Sunshade

Teknologjia e sistemit automatik të motorizuar për projekte zyre Ofron funksionim pa ndërhyrje. Falë kohëmatësit, panelet mund të kontrollohen të hapen dhe mbyllen në çdo kohë. Me opsionet e tij të gjera të ngjyrave dhe modeleve, ai siguron harmoni dizajni me materiale të tilla si guri, metali dhe zinku që përdoren në projektet arkitekturore.

palosja e motorizuar lart2

Fasadë e lëvizshme me hije dielli me motor të palosshëm lart

Në sistem, panelet do të projektohen posaçërisht për projektin, hekurudhor Lëviz duke u palosur lart në qendër. Ndan dritaret deri në 3 metra të larta në 2 pjesë të barabarta. Kur sistemi është i palosur, ai gjithashtu ofron rehati shtesë në hije falë qëndrimit të një prej paneleve.

 • Shtëpia
 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Zyrë
 • ndarje
 • Ballkon xhami
 • Tarracë
 • Opsioni automatik manual.
 • Aftësia për të ndaluar në vendin dhe pozicionin e dëshiruar.
 • Sistemi mund të aplikohet në çdo madhësi dhe tipologji.
 • Efikasiteti maksimal me 6 opsione.
 • Butoni ose telekomandë.
 • Mund të mblidhet majtas ose djathtas.
 • Mund të mblidhet në mes.
 • Panelet mund të jenë prej druri natyral, të lyer me ral, transferim filmi me model druri, rimeso druri natyral. 
 • Zgjidhje të ndryshme panelesh dhe sistemesh mund të zhvillohen sipas projektit.
 • Përdorimi i motorizuar dhe manual.
 • Sistemi i butonave.
 • Sistemi i kontrolluar.
 • Sensori i diellit.
 • Sensori i shiut.
 • Opsionet e sensorit të erës.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Aplikime për sistemet e lëvizshme të fasadave të mbrojtjes nga dielli

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.