Rreth nesh.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja me ekipin tonë profesional.

Të gjitha sistemet që ne prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoArt janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

EncoArt Rreth nesh

E GARANTUAR


Është shumë e rëndësishme që punët që do të keni shtëpinë apo vendin tuaj të punës të kenë jetë të gjatë. Ju garantojmë që nuk do të keni asnjë problem me shërbimet që ne ofrojmë për klientët tanë. Produktet tona janë në përputhje me standardet e cilësisë.

MARKA.

 

Të sigurohet që individi të përfitojë nga moderniteti, arkitektura dhe teknologjia në një nivel të lartë, pa humbur kontaktin me natyralitetin e tij, baza e së cilës është respekti për njerëzit dhe natyrën.

MË E MIRA.

 

Është qëllimi ynë i domosdoshëm që të jemi gjithmonë “më të mirët”. Kapitali ynë më i rëndësishëm janë burimet tona njerëzore.

INOVATOR.

 

Qëllimi ynë është të krijojmë burime për përmirësim të vazhdueshëm. Është motoja jonë të respektojmë etikën superiore të biznesit dhe parimet e ndershme të punës. Ne synojmë t'i shtojmë fuqinë ekonomisë turke, nga e cila marrim forcën tonë.

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

LUMTURIA E KLIENTIT

Sisteme arkitekturore lëvizëse për alumin dhe xhami EncoArt
kënaqësinë e pakushtëzuar të klientit
Ajo vepron me parimin bazë.

Pse EncoArt?

Ajo u shërben klientëve tanë të çmuar shërbimet bazë si projektimi, planifikimi i projektit, përzgjedhja e materialeve të përshtatshme dhe ekonomike, zgjidhja e detajeve teknike, ndërtimi i prodhimit, me stafin e saj të përbërë nga arkitektë, inxhinierë, projektues dhe punonjës të certifikuar, secili prej të cilëve është ekspert në fushën e tyre.

A mund ta realizojë dizajnin që kam në mendje?

Në përputhje me kërkesën e klientit, bëhen matjet në terren dhe aplikimi që do të bëhet sipas zonës projektohet nga kompania jonë dhe i prezantohet klientit në formë të përfunduar përpara se të fillojë të zbatohet, dhe rezultati më efikas arrihet me konsultimi i ndërsjellë i të mirat dhe të këqijat.

Si është çmimi?

Ne gjithmonë synojmë të mbajmë në plan të parë kënaqësinë e klientit me të kuptuarit tonë të cilësisë dhe një gamë të gjerë produktesh me çmime të përballueshme.

A janë produktet nën garanci?

Ne marrim përgjegjësi për çdo punë që bëjmë, çdo vendim që marrim, çdo fjalë që bëjmë. Të gjitha produktet tona janë të garantuara. Ne gjithmonë kemi prioritet ndershmërinë, respektimin e ligjit dhe transparencën në marrëdhëniet tona të biznesit.

Si është shërbimi dhe cilësia e materialit?

Synimi ynë është t'u ofrojmë klientëve tanë të çmuar hapësira të banueshme për katër sezone me zgjidhjen më të përshtatshme për nevojat tuaja, me materiale cilësore, mjeshtëri të klasit të parë, dorëzim në kohë dhe shërbim pas shitjes.

A mund të plotësojë vërtet nevojat e mia?

Ajo ofron shërbim me të njëjtën cilësi të ekipeve të prodhimit dhe montimit si stafi i saj teknik, i cili ka fituar njohuri dhe përvojë në këtë sektor.

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.