Dyert e hyrjes automatike të fotocelës

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.
sistem xhami alumini 9

Shembuj të aplikimit të sistemit tonë

Sistemet e dyerve rrëshqitëse EncoArt Photocell Materialet e përdorura për aplikime të brendshme dhe të jashtme ndryshojnë. Sistemet e dyerve me fotocela janë zgjidhjet më të përshtatshme për hyrje dhe dalje. Ai minimizon humbjen e kohës me veçorinë e tij të nisjes së shpejtë. Në sistemet fotocelulare, dyert rrëshqitëse mund të projektohen për t'iu përshtatur hapësirës në alternativa të ndryshme me zbulim automatik. Mund të na kontaktoni për të marrë më shumë detaje rreth Dyerve Automatike të Hyrës.

 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Zyrë
 • Janë zgjidhje të përshtatshme për hyrjet dhe daljet e zonave dhe minimizojnë humbjen e kohës me veçorinë e tyre të hapjes së shpejtë.
 • Kursen energji
 • Ofron dukshmëri dhe lehtësi në përdorim në krahasim me dyert me mobilie fikse.
 • Xhamat kanë veçori të ngacmimit 8 mm ose 10 mm. Mund të aplikohet opsionale me xham të dyfishtë.
 • Ofron lehtësi rregullimi falë softuerit turk.
 • Është një sistem i sigurt me sensorin e tij të zbulimit të bllokimit.
 • Ofron efikasitet të lartë edhe pas 2,000,000 cikleve ndezje/fikje
 • Mund të aplikohet sipas dëshirës tuaj me shumë sensorë marrës (lëvizje, butona, enkriptim, akses në kartë, etj.).


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Galeria e fotove me dyer automatike të fotocelës

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.