Sistemet e tendës

Tenda e artikuluar | Tenda dimri | Tenda kasetë | Tenda me shakull

Sistemet e mbylljes Wintent

Informacioni dhe Katalogu Arkitekturor i Sistemeve Awning Wintent

 

EncoArt Wintent është një tendë që ka një zonë të gjerë aplikimi dhe ofron hije estetike dhe komode.

model. Ka një gamë të gjerë përdorimesh, ku shtëpitë dhe vendet e punës janë zonat më të zakonshme të përdorimit.

Wintent ka aftësinë për të lëvizur deri në 0 -180°. Në këtë mënyrë, drita e ditës dhe rrezet e diellit janë të disponueshme në çdo interval të dëshiruar.

Mund të rregullohet sipas kushteve sezonale dhe sipas nevojës sigurohet hije.

Përveç funksionalitetit me dizajnin e tij elegant dhe elegant, ai ofron një avantazh në kapjen e stilit modern në hapësira.

Falë dizajnit modern të kasës, ai zë më pak hapësirë edhe kur është i mbyllur.

vazhdon.

 • Shtëpia
 • Kafene 
 • restorant 
 • Hotel 
 • Kopsht dimëror 
 • Zyrë 
 • Ballkon xhami 
 • Tarracë
 • Shkurt hijen vertikalisht nga pikat hyrëse për mbrojtje nga nxehtësia dhe dielli.
 • Mund të aplikohet në zonat industriale dhe të kopshtit, kopshtet dimërore dhe para dritareve që marrin shumë diell.
 • Sistemi mund të aplikohet në çdo madhësi dhe tipologji.
 • Është një zgjidhje për problemet klimatike në zonat e hapura që keni.
 •  Struktura e profilit që mund të personalizohet me aksesorë dhe opsione të tjera që do të shtohen si sistem mbyllës Wintent.
 • Përdorimi automatik.
 • Strukturë pëlhure shumëngjyrëshe me karakteristikat e dëshiruara.
 • Opsioni i telekomandës dhe butonave në mur, integrim me shumë sistem me një kontroll të vetëm.

Sistemet e tendës së artikuluar

Informacioni dhe Katalogu Arkitekturor i Sistemeve Awning Artikuluar

Tenda e artikuluar EncoArt është një nga tendat më të njohura, pasi ofron lehtësi në përdorim dhe është relativisht më ekonomike. Është një nga modelet e zakonshme të tendës. Falë funksionit të përbashkët, lëvizja përpara dhe prapa mund të rregullohet Ofron zona me hije në hapësira me zona të ngushta manovrimi. Tenda të artikuluara me ndihmën e një krahu Mund të prodhohet automatikisht ose opsionalisht. Rezidencat, vendet e punës, bizneset e vogla Është ndër zonat e përdorimit të përbashkët.

Hapja mund të rritet sa më shumë që të jetë e mundur sa të lejojë zonat e përdorimit. Pjerrësia e saj përcaktohet gjatë fazës së montimit.

për më shumë detaje EncoArt Mund te vizitoni faqen tone.

 • Shtëpia
 • Kafene 
 • restorant 
 • Hotel 
 • Kopsht dimëror 
 • Zyrë 
 • Ballkon xhami 
 • Tarracë
 • Shkurt hijen vertikalisht nga pikat hyrëse për mbrojtje nga nxehtësia dhe dielli.
 • Mund të aplikohet në zonat industriale dhe të kopshtit, kopshtet dimërore dhe para dritareve që marrin shumë diell.
 • Sistemi mund të aplikohet në çdo madhësi dhe tipologji.
 • Është një zgjidhje për problemet klimatike në zonat e hapura që keni.
 • Struktura e profilit që mund të personalizohet me aksesorë dhe opsione të tjera si një sistem mbyllës i artikuluar.
 • Funksionim automatik, manual.
 • Strukturë pëlhure shumëngjyrëshe me karakteristikat e dëshiruara.
 • Opsioni i telekomandës dhe butonave të murit, integrim me një telekomandë me shumë sisteme

Sistemet e mbylljes me kasetë

Informacioni dhe Katalogu Arkitekturor i Sistemeve Awning Kasetash

Tenda kasetë EncoArt dallohet nga modelet e tjera të tendës për mekanizmin e saj me kasetë. Produkti ynë, i cili ka karakteristika të ndryshme nga modelet e tjera të tendës, është një model i veçantë në të cilin pëlhura mbrohet falë strukturës së saj të kasetës në rast të mbylljes së tendës. Në këtë mënyrë, pëlhura e tendës nuk ekspozohet dhe mbrohet nga faktorët e jashtëm. Kështu, ofron avantazhin e përdorimit më të gjatë. Në të njëjtën kohë, kur mbyllet, zë hapësirë minimale dhe nuk dëmton estetikën e fasadës. 

Mbështetja e kasetës mbështetet nga profile dhe pllaka alumini dhe mund të hapet dhe paloset automatikisht ose manualisht. Opsionet e pëlhurës dhe ndriçimit janë të disponueshme. 

për më shumë detaje EncoArt Mund te vizitoni faqen tone.

 • Shtëpia
 • Kafene 
 • restorant 
 • Hotel 
 • Kopsht dimëror 
 • Zyrë 
 • Ballkon xhami 
 • Tarracë
 • Shkurt hijen vertikalisht nga pikat hyrëse për mbrojtje nga nxehtësia dhe dielli.
 • Mund të aplikohet në zonat industriale dhe të kopshtit, kopshtet dimërore dhe para dritareve që marrin shumë diell.
 • Sistemi mund të aplikohet në çdo madhësi dhe tipologji.
 • Është një zgjidhje për problemet klimatike në zonat e hapura që keni.
 • Struktura e profilit që mund të personalizohet me aksesorë dhe opsione të tjera që do të shtohen si një sistem mbyllës kasetë.
 • Funksionim automatik, manual.
 • Strukturë pëlhure shumëngjyrëshe me karakteristikat e dëshiruara.
 • Opsioni i telekomandës dhe butonave të murit, integrim me një telekomandë me shumë sisteme

Sistemet e tendës së shakullit

Informacioni dhe Katalogu Arkitekturor i Sistemeve Awning Artikuluar

Tenda e shakullit EncoArt funksionon falë sistemit të shakullit. Për shkak të stilit që krijon në zonat e përdorura, përdoret shpesh në zona të tilla si hotele, restorante konceptuale dhe kafene. Është afatgjatë me sistemin e shakullit inox dhe veçorinë e pëlhurës akrilike. 

Është një model tendë që mund t'ju ndihmojë të krijoni stilin tuaj me ndriçim në ngjyrën e dëshiruar dhe opsionet e pëlhurës dhe printimit. 

për më shumë detaje EncoArt Mund te vizitoni faqen tone.

 • Shtëpia
 • Kafene 
 • restorant 
 • Hotel 
 • Kopsht dimëror 
 • Zyrë 
 • Ballkon xhami 
 • Tarracë
 • Shkurt hijen vertikalisht nga pikat hyrëse për mbrojtje nga nxehtësia dhe dielli.
 • Mund të aplikohet në zonat industriale dhe të kopshtit, kopshtet dimërore dhe para dritareve që marrin shumë diell.
 • Sistemi mund të aplikohet në çdo madhësi dhe tipologji.
 • Është një zgjidhje për problemet klimatike në zonat e hapura që keni.
 • Struktura e profilit që mund të personalizohet me aksesorë dhe opsione të tjera si një sistem mbyllës me shakull.
 • Funksionim automatik, manual.
 • Strukturë pëlhure shumëngjyrëshe me karakteristikat e dëshiruara.
 • Opsioni i telekomandës dhe butonave të murit, integrim me një telekomandë me shumë sisteme


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.