Sistemi automatik i tavanit prej xhami

PËRVOJENI KOFORTIN E JASHTME NË KOFORTIN E BRENDSHME

Modelet tona të sistemit automatik të tavanit prej xhami

Me sistemin e tavanit automatik të qelqit EncoArt, i cili mund të aplikohet në çdo hapësirë, ofron përdorim ideal për verandat, tarracat dhe vende të ngjashme tuaja duke përfituar hapësirën dhe dritën e ditës. Falë paneleve të xhamit që mund të hapen në çdo pozicion, ai ofron mundësinë për të përfituar nga drita e ditës dhe ajrosja me shpejtësinë e dëshiruar. Falë lëvizjes teleskopike brenda-jashtë të paneleve, ajo nuk e humbet veçorinë e saj të hijes dhe ajrosjes kur ajroset nga çatia.

Falë profileve të dizajnuara posaçërisht, edhe kur sistemi është i ndezur, moti me erë nuk ndikon tek ju ndërsa siguron ajrim të lartë. Bojë elektrostatike për furrë ngjyrosur me; Aplikimi mund të bëhet në çdo ngjyrë të dëshiruar. Është afatgjatë falë bojës elektrostatike të furrës. Sistemet tona të çatisë automatike të tavanit prej xhami EncoArt janë zgjidhja më e mirë për vende të tilla si restorantet dhe kafenetë ku zbatohet ndalimi i duhanit. Përshkueshmëria nga nxehtësia mbahet në një nivel minimal me kombinimin e xhamave të dyfishtë të aplikuar në dimër dhe verë.

 

 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • vendbanimi në dysheme kopshti
 • Pishine
 • Tarracë
 • qendër tregtare
 • Zonat Tregtare
 • Sistemet e tavanit me rrëshqitje të qelqit ju ofrojnë rehatinë më të mirë në natyrë.
 • Kjo ju lejon të përdorni verandën, kopshtin dimëror ose tarracën e shtëpisë tuaj me përfitim maksimal.
 • Sistemi i tavanit prej xhami rrëshqitës funksionon me logjikën e shkarkimit të ujit. Reshjet që bien në panelet e qelqit transferohen në profilin e rrjedhës kryesore falë rrjedhës në panele dhe shkarkohen në zonën e jashtme nga profili i rrjedhës kryesore. Ekziston një garanci për të mos marrë ujë.
 • Sistemi i tavanit prej xhami rrëshqitës mund të instalohet pa nevojën e konstruksionit shtesë prej çeliku mbajtës.
 • Të gjitha llojet e sistemeve të ndriçimit të brendshëm dhe ngrohjes mund të përshtaten me sistemin e tavanit prej xhami rrëshqitës.
 • Sistemi i tavanit prej xhami të tërheqshëm mund të bëhet si një njësi e vetme deri në 6 metra të gjatë. Nuk ka kufizim në gjatësi pasi mund të bëhen më shumë se një njësi në madhësi më të gjata.
 • Sistemi funksionon me një pjerrësi prej të paktën % 10.
 • Mund të bëhet automatikisht deri në sipërfaqen e dëshiruar m2.
 • Uji i shiut filtrohet përmes ulluqeve mbi xhami.
 • I papërshkueshëm nga uji.
 • Në sistem përdoret copë litari epdm.
 • Sistemi mund të ndërtohet si një njësi e vetme deri në një thellësi prej 6 metrash dhe mund të projektohet për t'iu përshtatur zonës duke shtuar disa njësi.
 • Kolonat bartëse horizontale të sistemit duhet të vendosen çdo 180-200 cm.
  Të gjitha profilet dhe aksesorët janë inox.
 • Profilet mbajtëse janë 100 * 100 * 4 mm dhe 60 * 120 * 4 mm. Konstruksioni prej çeliku nuk kërkohet përveç përmasave të mëdha.
 • Sistemi mund të montohet në çdo sipërfaqe të paqëndrueshme; Kolonat janë të rregullueshme dhe sistemi funksionon siç duhet.
 • Siguria e sistemit sigurohet nga çelësat e sensorit të lëvizjes.
 • Pjesët e këmbimit kanë 2 vjet garanci.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Galeria e sistemeve automatike të tavanit prej xhami

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.