Sistemet e hijezimit të tavanit të çatisë

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Ne ndërtojmë ambiente banimi cilësore me “Sistemet e hijezimit të çatisë dhe tavanit”.

Sistemet e hijezimit të tavanit të çatisë janë sisteme që mund të aplikohen në shtëpinë tuaj, vilë, shtëpi verore, zyrë, restorant, kafene, duke ju ofruar komoditet të brendshëm dhe hapësirë të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.

Këto janë vendet ku ju dhe klientët tuaj do të jeni më të rehatshëm. Këto janë vende ku mund të relaksoheni në kushte intensive dimri ose ditë jashtëzakonisht të nxehta vere dhe mund të përdoren në të katër stinët. Sistemet e mbylljes automatike të tavanit të çatisë: E sheshtë, me pjerrësi njëkahëshe, çati me çati, ovale etj sipas dëshirës. i aplikueshëm për të gjitha llojet. E prodhojmë fiks ose me telekomandë, hapje dhe mbyllje automatike.

Pjesët anësore mund të integrohen me çdo sistem alumini. Xhami automatik vertikal i gijotinës, xhami me sistem rrëshqitës, hebeschiebe Kompania jonë, e cila ofron shërbim profesional në fushën e sistemimit, ballkon xhami të palosshëm, sistemet e mbylljes automatike të tavanit, monton porosinë tuaj brenda 15 ditëve dhe ju lejon të përjetoni komoditetin në ajër të hapur në komoditetin e brendshëm.

Sistemet e hijezimit të tavanit EncoArt janë afatgjatë. Në kompaninë tonë, e cila ofron edhe shërbime profesionale të dizajnit, ne aplikojmë modelin që keni në mendje në shtëpinë tuaj.

Sistemet e hijezimit të tavanit të çatisë Tani për të marrë më shumë informacion rreth na kontaktoni Mund të kalosh.

Sistemet e hijezimit të tavanit të çatisë Informacion teknik

Trashësia e murit prej alumini 2-3 mm.

Garancia e vulosjes me fiksim të guarnicionit EPDM.

Veshje inox në lidhjet dhe aksesorët e çelikut.

Rezistent ndaj korrozionit T6 Heat Treatment 6063 Aloy Aluminium

Izoluar me nxehtësi - Opsion jo i izoluar nga nxehtësia

Opsionet e aplikimit të xhamit të vetëm, xhami të dyfishtë, xhami komforti

Opsioni i hapjes automatike të fiksuar ose të kontrolluar nga xhami/polikarbon/panel sanduiç.

Opsioni i sensorit të shiut dhe erës.

Profilet vertikale të bartësit të trashë.

Sistemi i fshehur i kullimit të ujit.

Karakteristikat e sistemeve të hijezimit të tavanit të çatisë

Sistemet e aplikimit të hijeve të tavanit të çatisë

 • Sistemi i mbylljes automatike të tavanit të çatisë së shkëputur
 • Sistem mbylljeje automatike të tavanit të vilës
 • Apartament apartament në katin përdhesë Tavan çati Sistemi i mbylljes automatike
 • Sistemi i pavarur i mbylljes së çatisë dhe tavanit të kopshtit
 • Sistemi i mbylljes automatike të tavanit të çatisë së restorantit
 • Sistemi i mbylljes automatike të tavanit të çatisë së kafeneve
 • Sistemi i mbylljes automatike të tavanit të tavanit të zyrës
 • Sistemi i mbylljes automatike të tavanit të çatisë për zona biznesi dhe shitjesh

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (Xhami izolues me rrëshqitje, qelqi izolues me rrëshqitje)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Sistemet automatike dhe manuale të mbylljes së tavanit të aplikuar

 • tendë kasetë
 • tendë e artikuluar
 • tendë e artikuluar
 • T-moduli tendë
 • tendë automatike
 • tendë klasike
 • tendë shalqi
 • WIN tendë
 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit me panel sanduiç alumini i lëvizshëm për hapje/mbyllje
 • Sistemi i çatisë polikarbonate të tërheqshëm të lëvizshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Sistemet e hijeve të tavanit të çatisë Galeria e Fotove

sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.