Sisteme ballkonesh xhami të palosshme (të palosshme)

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.
ballkon xhami i palosshëm, sistem palosje, sistem palosje me dopio xham

Tipologjitë tona të aplikimit të sistemit

Seksionet tona të sistemit

EncoArt Ballkon xhami i palosshëm Ose siç dihet, sistemet e ballkoneve prej xhami janë sisteme ballkonesh xhami ekonomike dhe të palosshme, të krijuara për t'ju mundësuar të vazhdoni të shijoni ballkonin tuaj në katër stinë.

 • Sistemi i xhamit të palosshëm
 • Sistem xhami i palosshëm i parkuar dhe i varur në krye
 • Mund të aplikohet si Isıcam & Blind Folding Glass System.

Sisteme xhami të palosshme të lëvizshme

EncoArt Folding Glass System, një nga sistemet e xhamit të lëvizshëm, përdoret në hapësirat e banimit ku mund të përjetoni freskinë e jashtme me rehati të brendshme në të gjitha kushtet e motit.

Me 3 lloje të ndryshme, ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë përdorimit tuaj. Prodhohet si dypalosje vertikale / horizontale dhe Single Rail vertikale. Është sistemi i aplikuar në Winter Garden, Mbulimin e Verandës, Mbulimin e Tarracave dhe Mbrojtjen e Çatisë.

Përdoret gjithashtu gjerësisht në kopshtet e kafeneve dhe restoranteve, në zonat industriale dhe në zonat e ballkoneve të apartamenteve. Mund të prodhohet në përmasat dhe përmasat e dëshiruara duke e ndarë në numrin e pjesëve.Sistemi mund të montohet majtas dhe djathtas dhe mund të montohet lart e poshtë. Aplikimi i pllakave dhe blindave speciale brenda xhamit mund të aplikohet në mënyrë unike në projekt. Ne prodhojmë lloje të veçanta ose standarde thjesht duke ndarë modelin që ju pëlqen.

Me mekanizmin e tij të mbylljes, sistemi siguron mbrojtje pasi nuk hapet gjatë ndërhyrjeve të jashtme. Në rastet e shiut, erës dhe borës, vulosja garantohet me sistemin e fiksimit të guarnicioneve EPDM dhe sistemin e fitilit me qime 2-kahëshe. Ne gjithmonë i japim përparësi kënaqësisë së klientit me motivimin që sistemet që ne prodhojmë do të jenë të vlefshme për hapësirën tuaj dhe një referencë për ne.

EncoArt Ndërsa ne integrojmë hapësira që do t'ju ofrojnë komoditetin më të mirë të brendshëm dhe hapësirën e jashtme në shtëpinë tuaj, zyrën dhe bizneset tregtare.

Fushat e aplikimit të sistemeve të xhamit të palosshëm të lëvizshëm

 • Sistemi i xhamit të palosshëm për shtëpi të veçuar,
 • Sistem xhami i palosshëm i lëvizshëm i vilës,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm të apartamenteve,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm në kopsht në strukturë të pavarur,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm të lëvizshëm të restorantit,
 • Sistem xhami i palosshëm i lëvizshëm në kafene,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm të lëvizshëm të zyrës,
 • Sistem qelqi i palosshëm për ambjentet e shitjes afariste dhe komerciale.

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit me panel sanduiç alumini i lëvizshëm për hapje/mbyllje
 • Sistem fiks pergole
 • Sistemi i çatisë polikarbonate të tërheqshëm të lëvizshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir.

Informacioni teknik i sistemeve të xhamit të palosshëm të lëvizshëm

 • Trashësia e murit prej alumini 2-3 mm.
 • Garancia e vulosjes duke u shtrënguar me guarnicionin EPDM dhe fitilat me qime.
 • Prodhimi në madhësinë dhe numrin e dëshiruar të copave.
 • Sistemi funksionon në një hekurudhë të vetme
 • Goditja e këmbës në dysheme etj. Opsioni i sistemit pa prag që nuk do të krijojë asnjë pengesë
 • Veshje inox në lidhjet dhe aksesorët e çelikut.
 • Rezistent ndaj korrozionit T6 Heat Treatment 6063 Aloy Aluminium
 • Izoluar me nxehtësi - Opsion jo i izoluar nga nxehtësia
 • Opsionet e aplikimit të xhamit të vetëm, xhami të dyfishtë, xhami komforti
 • Sistemi i fshehur i kullimit të ujit në profilin e pragut.
 • Integrimi i sistemit të motorizuar (mund të automatizohet kur dëshironi.)
 • Opsioni i telekomandës dhe butonit.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Sisteme ballkonesh xhami te palosshme (te palosshme) Galeria e fotove

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.