Sistemet automatike të mbylljes së kafeneve, restoranteve dhe hoteleve

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Modelet tona të sistemeve automatike të mbylljes së kopshtit të përshtatura me zgjidhjet tona automatike dhe fikse të tavanit

DIZAJNIM LLOJET E SISTEMIT TË MBYLLJES SË KAFENJEVE, RESTORANTEVE DHE HOTELEVE

Ne ndërtojmë ambiente banimi cilësore me “Sistemet automatike të mbylljes së kafeneve, restoranteve dhe hoteleve”.

Sistemet automatike të mbylljes së kopshtit EncoArt janë sisteme që mund të aplikohen në restorantin dhe kafenenë tuaj, duke ju ofruar rehati të brendshme dhe të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.

Këto janë vendet ku ju dhe klientët tuaj do të jeni më të rehatshëm. Këto janë vende ku mund të relaksoheni në kushte intensive dimri ose ditë jashtëzakonisht të nxehta vere dhe mund të përdoren në të katër stinët. Sistemet e mbylljes së kafeneve të restoranteve mund ta kenë tavanin sa më të rrafshët, me pjerrësi njëkahëshe, çati kate, etj sipas dëshirës tuaj. i aplikueshëm për të gjitha llojet. Nëse dëshironi, ne e prodhojmë atë si një tavan fiks ose një tavan automatik të tërhequr me telekomandë.

Pjesët anësore mund të integrohen me çdo sistem alumini. Xhami automatik vertikal i gijotinës, xhami me sistem rrëshqitës, hebeschiebe Kompania jonë, e cila ofron shërbim profesional në sistemin e xhamit rrëshqitës, ballkon xhami të palosshëm, sistemet automatike të mbylljes së kopshtit, monton porosinë tuaj brenda 15 ditëve dhe ju lejon të përjetoni komoditetin në ajër të hapur në komoditetin e brendshëm. Sistemet tona të mbylljes së EncoArt Cafe Restaurant janë jetëgjatë. Në kompaninë tonë, e cila ofron edhe shërbime profesionale të dizajnit, ne aplikojmë modelin që keni në mendje në shtëpinë tuaj.

Klikoni tani për të marrë më shumë informacion në lidhje me Sistemet Automatike të Mbylljes së Kopshtit. na kontaktoni Mund të kalosh.

Kafe Restorant, Sistemet e Mbylljes së Hoteleve Informacion Teknik

Trashësia e murit prej alumini 2-3 mm.

Garancia e vulosjes me fiksim të guarnicionit EPDM.

Veshje inox në lidhjet dhe aksesorët e çelikut.

Rezistent ndaj korrozionit T6 Heat Treatment 6063 Aloy Aluminium

Izoluar me nxehtësi - Opsion jo i izoluar nga nxehtësia

Opsionet e aplikimit të xhamit të vetëm, xhami të dyfishtë, xhami komforti

Opsioni i hapjes automatike të fiksuar ose të kontrolluar nga xhami/polikarbon/panel sanduiç.

Opsioni i sensorit të shiut dhe erës.

Profilet vertikale të bartësit të trashë.

Sistemi i fshehur i kullimit të ujit.

Veçoritë e sistemeve të mbylljes së kafeneve dhe hoteleve

Sistemet e aplikuara të tavanit të çatisë

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit me panel sanduiç alumini i lëvizshëm për hapje/mbyllje
 • Sistemi i çatisë polikarbonate të tërheqshëm të lëvizshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (Xhami izolues me rrëshqitje, qelqi izolues me rrëshqitje)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Galeria e Fotografive të Sistemeve të Mbylljes së Kafenesë dhe Hoteleve

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.