Sisteme ballkoni me xham rrëshqitës prej alumini

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTE TË BRENDSHME ME SISTEM TË RRËSHQITJES TË XHAMIT ALUMINI.

Modelet tona të konfigurimit të sistemeve të ballkonit me xham rrëshqitës prej alumini

Sistemet e xhamit rrëshqitës prej alumini EncoArt Këto janë sisteme që rrisin standardet për sa i përket komoditetit dhe estetikës dhe i shtojnë vlerë ballkoneve, kopshteve dimërore dhe restoranteve tuaja.

Sistemet rrëshqitëse janë përhapur në një kohë të shkurtër për të zbukuruar ambiente si kafene, restorante, bare, pastiçeri dhe restorante dhe për të krijuar një mjedis të denjë.

Xhamat speciale të kalitura të përdorura në sistemet e xhamit rrëshqitës mund të zgjidhen si 8 mm ose 10 mm, në kombinim me xham të dyfishtë si 14 mm, 24 mm, 28 mm dhe pa izolim termik, veçanërisht të përshtatshëm për strukturën tuaj.

Sistemet e xhamit rrëshqitës kanë veti izoluese kundër shiut, borës, pluhurit dhe erës. Përdoret përgjithësisht në ballkone që duan të fitojnë më shumë hapësirë, në vende si kafene, restorante, hotele, kopshte dimërore, veranda, tarraca, ballkone, ndarje për zyra, kafeteri dhe dyqane.

Për të marrë më shumë detaje EncoArt Ju mund të vizitoni faqen.

 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • ndarje zyre
 • Tarracë
 • Ajo kursen energji.
 • Ai ofron zgjidhje për problemet klimatike në zonat tuaja të hapura.
 • Mund të aplikohet me ose pa termoizolim.
 • Sistemet rrëshqitëse që kursejnë hapësirë janë të rreshtuara përgjatë vijës.
 • Sistemet Alumini Sliding Glass mund të përdoren me dhe pa termoizolim, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Alumini Sliding Glass Systems mund të përdoren me ose pa xham të dyfishtë, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemi është opsional për transportin e sipërm dhe të poshtëm. Opsionet e hekurudhës së pragut dhe të pragut janë të disponueshme.
 • Falë rrotës së poshtme të rregullueshme, sistemi mund të operohet në sipërfaqe jo të nivelit pa asnjë problem.
 • Mund të aplikohet në të gjitha llojet e dyshemeve dhe ballkoneve të lakuar, përveç ballkoneve ovale.
 • Përshtatet në mënyrë të përkryer në kopshte dimërore dhe zona të tjera.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Sistemet e ballkonit me xham rrëshqitës prej alumini Galeria e fotove

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.