Alumini Folding Bioklimatic - Roof Roof - Tild - Roof Systems

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Sistemet e çatisë së palosshme prej alumini Modelet e konfigurimit të çatisë bioklimatike dhe rrotulluese

Sistemet e çatisë bioklimatike / rrokullisje / biotild të çatisë së palosshme

EncoArt Bioklimatik Sistemi i paneleve prej alumini të çatisë së palosshme është ndër sistemet moderne të mbylljes së kopshteve dhe tarracave dimërore. Ky sistem funksionon falë aktivizuesve linearë të vendosur në pjesët mekanike anësore. Karakteristikat e sistemit të çatisë së palosshme Bioclimatic janë:

 

1. Struktura e panelit të aluminit: Sistemi i çatisë së palosshme bioklimatike është bërë nga panele alumini të lehta dhe të qëndrueshme. Këto panele janë rezistente ndaj rrezeve UV, shiut dhe kushteve të tjera të motit.

 

2. Aktivizuesit linearë: Falë aktivizuesve linearë të vendosur në pjesët mekanike anësore, panelet vendosen në një pozicion vertikal 90 gradë. Në këtë mënyrë sigurohet ajrimi.

 

3. Mekanizmi motorik: Falë mekanizmit motorik që jep lëvizjen e dytë për mbledhjen e paneleve, panelet mblidhen dhe sigurohet një qiell i gjerë.

a) Izolimi termik: Sistemet bioklimatike të çatisë së palosshme prodhohen duke përdorur materiale të cilësisë së lartë dhe, nëse dëshironi, izolimi mund të sigurohet duke shtrydhur shkumë në to. Prandaj, izolimi termik i sistemeve është mjaft i lartë.

b)Kontrolli automatik: Sistemet bioklimatike të çatisë së palosshme janë të pajisura me sisteme komandimi automatik. Në këtë mënyrë, përdoruesit mund të ndezin dhe fikin lehtësisht sistemet e tyre. Ata mund ta pozicionojnë kudo që të duan.

4. Sistemi bioklimatik i paneleve prej alumini të çatisë së palosshme është një nga opsionet më inovative dhe funksionale midis sistemeve moderne të mbulimit të kopshteve dhe tarracave dimërore.

EncoArt Rollingroof:  Ky sistem, i quajtur edhe sistemi i çatisë së palosshme ose sistemi i paneleve alumini, bën lëvizjen e hapjes duke u mbledhur gjatë hapjes, falë gërshërëve në pjesët mekanike anësore të tij. Ky sistem përdoret shpesh për të mbuluar zona të hapura si veranda, tarraca ose kopshte dimërore.

a) Karakteristikat e sistemeve të çatisë së rrotullimit janë si më poshtë:

 

b) Materiali i qëndrueshëm: Sistemet e çatisë së rrotullimit prodhohen përgjithësisht nga materiale të qëndrueshme si alumini dhe janë të dizajnuara me cilësi të lartë në mënyrë që të mund të përdoren për një kohë të gjatë.

 

c) Lehtë për t'u përdorur: Këto sisteme janë të lehta për t'u përdorur dhe mund të lëvizin shpejt kur hapen dhe mbyllen. Një telekomandë ose motor përdoret shpesh për të kontrolluar sistemin.

 

d) I personalizueshëm: Sistemet e çatisë së rrotullimit mund të prodhohen në madhësi dhe dimensione të ndryshme. Prandaj, ato mund të dizajnohen për t'iu përshtatur dimensioneve të çdo hapësire të hapur.

 

e) Termoizolimi: Sistemi mund të sigurojë termoizolim sipas trashësisë së panelit dhe duke shtrydhur shkumën. Panelet më të trasha ofrojnë më shumë izolim termik.

 

f) Uji dhe i papërshkueshëm nga era: Sistemet e çatisë së rrotullimit kanë veti rezistente ndaj ujit dhe erës, kështu që ato mund të përdoren edhe në mot me shi ose me erë.

 

g) Sistemet e çatisë së rrotullimit janë një mundësi e shkëlqyer për mbylljen e zonave të hapura. Këto sisteme janë të lehta për t'u përdorur, të qëndrueshme dhe të personalizueshme. Për më tepër, ai siguron izolim termik dhe ka veti kundër ujit dhe erës.

Për më shumë informacion EncoArt faqe ose Instagram Ju mund të vizitoni adresën tonë.

 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • vendbanimi në dysheme kopshti
 • Pishine
 • Tarracë
 • Sistemi Rolling Roof ofron një kombinim të veçorive të palosshme dhe tërheqëse që asnjë sistem tjetër i çatisë së diellit në botë nuk mund t'i arrijë së bashku.
 • Panelet 38 cm të gjera të përdorura si material mbulues tavani në sistemin Rolling Roof rrotullohen rreth boshtit të tyre dhe kryejnë lëvizjen e palosjes. Pas përfundimit të lëvizjes së palosjes, panelet e aluminit palosen mbrapsht, duke krijuar një zonë të plotë të hapur të tavanit.
 • Trashësia e murit të paneleve të aluminit të përdorura në sistemin Rolling Roof përbëhet nga 2 mm, trashësia e murit të profilit të rrjedhës kryesore është 4 mm dhe profili i sipërm i shiritit përbëhet nga material alumini 5 mm.
 • Sistemi i çatisë së çatisë së rrotulluar funksionon me logjikën e shkarkimit të ujit. Reshjet që bien në panelet e aluminit transferohen në profilin e rrjedhës kryesore falë rrjedhës në panele dhe shkarkohen nga profili i rrjedhës kryesore në zonën e jashtme. Ekziston një garanci për të mos marrë ujë.
 • Sistemi Rolling Roof është instaluar pa pasur nevojë për konstruksion çeliku bartës.
 • Të gjitha llojet e sistemeve të ndriçimit të brendshëm dhe ngrohjes mund të përshtaten me sistemin e çatisë së diellit Rolling Roof.
 • Sistemi i çatisë së çatisë rrotulluese mund të instalohet si një njësi e vetme deri në 8 metra. Nuk ka kufizim në gjatësi pasi mund të bëhen më shumë se një njësi në madhësi më të gjata.
 • Sistemi funksionon me një pjerrësi prej të paktën % 5.
 • Një njësi e vetme mund të ndërtohet në një sipërfaqe deri në 50 m2.
 • Uji i shiut filtrohet përmes kanaleve në panel.
 • I papërshkueshëm nga uji.
 • Në sistem përdoret copë litari epdm.
 • Sistemi mund të ndërtohet si një njësi e vetme deri në 8 metra gjerësi, dhe duke shtuar disa njësi, mund të shtohet hije e pakufizuar e zonës.
 • Kolonat bartëse horizontale të sistemit duhet të vendosen çdo 300 cm.
  Të gjitha profilet dhe aksesorët janë inox.
 • Profilet mbajtëse janë 100 * 100 * 4 mm dhe 60 * 120 * 4 mm. Ndërtimi i çelikut nuk kërkohet.
 • Sistemi mund të montohet në çdo sipërfaqe të paqëndrueshme; Kolonat janë të rregullueshme dhe sistemi funksionon siç duhet.
 • Pjesët e këmbimit kanë 2 vjet garanci.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Bioclimatic / Roof Roof / Biotild Folding Roof Systems Galeria e figurave

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.