Ekspert në arkitekturën e lëvizjes.

GARANCI

Është shumë e rëndësishme që punët që do të keni shtëpinë apo vendin tuaj të punës të kenë jetë të gjatë. Ju garantojmë që nuk do të keni asnjë problem me shërbimet që ne ofrojmë për klientët tanë. Produktet tona janë në përputhje me standardet e cilësisë. Ju mund të merrni informacion më të detajuar duke na kontaktuar.

MARKA

Të sigurohet që individi të përfitojë nga moderniteti, arkitektura dhe teknologjia në një nivel të lartë, pa humbur kontaktin me natyralitetin e tij, baza e së cilës është respekti për njerëzit dhe natyrën. Ju mund të merrni informacion më të detajuar duke na kontaktuar.

MË E MIRA

Të qenit gjithmonë "më i miri" është qëllimi ynë i domosdoshëm. Kapitali ynë më i rëndësishëm janë burimet tona njerëzore. Ju mund të merrni informacion më të detajuar duke na kontaktuar.

INOVATOR

Qëllimi ynë është të krijojmë burime për përmirësim të vazhdueshëm. Është motoja jonë të respektojmë etikën superiore të biznesit dhe parimet e ndershme të punës. Ne synojmë t'i shtojmë fuqi ekonomisë turke, nga e cila marrim forcën tonë. Ju mund të merrni informacion më të detajuar duke na kontaktuar.

Mund të na ndiqni në rrjetet sociale.

INFORMACIONET TONA KONTAKTORE

Për Kontaktoni Telefononi tani dhe kërkoni një vlerësim falas!

Na kontaktoni.

Mund të na kontaktoni nga seksioni më poshtë.

  Thirrni

  Türkiye: +90 (533) 811 88 95

  Gjermani: +90 (543) 855 08 95

  Rumani: +40 (770) 959 159

  SHBA: +1 (323)554 7465

  e-mail

  info@encoart.com

  emre.comert@me.com

  Adresë

  Atatürk, Marmara Small Industrial Site, 34307 Küçükçekmece İkitelli Organized Industrial Zone/Küçükçekmece/İstanbul

  KONTAKTONI PRODUKTET SISTEMET ARKITEKTONIKE TË LËVIZSHME EncoArt

  Sistemet që ne prodhojmë janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal. Kontakto Tani

  MiQBfGDsVjtp46pWjML2PB

  01.

  Lumturia e klientit

  Kënaqësia e klientit është shqetësimi ynë kryesor në shitje, prodhim, montim, mbështetje, garanci dhe procese të tjera. Kënaqësia juaj është fitimi ynë më i madh.

  shutterstock_635526101-shkallë

  02.

  Avantazhi me çmim të përballueshëm

  Ajo ju ofron projektet e saj me avantazhe çmimesh të përballueshme. Gjithashtu ju mbështet për shitje me opsione të ndryshme pagese pas shitjes. 

  shutterstock 1074493088 katror i shkallëzuar 1

  03.

  Qëndrueshmëria

  Produktet tona janë rezistente edhe ndaj kushteve më të këqija të motit dhe mbrojnë strukturën tuaj nga faktorët e jashtëm. Të gjitha materialet e përdorura në fazën e prodhimit u zgjodhën për t'iu përshtatur kushteve të këqija të motit.

  Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

  Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

  © EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
  Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
  sqSQ

  NE EKSPORTIM NË BOTË.

  Slogani & Referencat EncoArt

  5 VJETE GARANCI.

  Në të gjitha sistemet e aluminit!
  Në të gjitha sistemet e xhamit!

  *** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.