Zgjidhje për mbulimin e tavanit dhe çatisë për shtëpinë tuaj, kafenenë, restorantet dhe ndërmarrjet tregtare me sisteme automatike dhe fikse

TE STRUKTURAVE TUAJA
E PËRSHTATSHME,


SISTEMET.

Kopshti Dimëror - Sistemet Automatike të Sunroom

Sistemet Winter Garden & Sunroom janë sisteme që mund të ofrojnë funksione automatike të hapjes dhe mbylljes së shtëpisë, vilës, shtëpive verore, zyrës, kafenesë, restorantit, hotelit dhe qendrës tregtare kur kushtet e motit nuk janë të përshtatshme. Dizajni dhe përzgjedhja e sistemeve janë të përshtatura sipas dëshirave tuaja.

Sistemet e mbylljes automatike të verandës

Sistemet e mbylljes së verandës janë sisteme që ofrojnë komoditet të brendshëm dhe hapësirë të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme atmosferike dhe mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpia juaj, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorant etj., hotel, qendër tregtare. hapjen e zonave dhe ofrojnë veçori automatike të hapjes dhe mbylljes.

Sistemet e mbylljes automatike të tarracës

Sistemet e mbulimit të tarracës Sipas dëshirës, pjerrësi e sheshtë, njëkahëshe, çati djepi, ovale etj. Mund të aplikohet në shumë lloje të arkitekturës si shtëpi, shtëpi verore, zyra, kafene, restorante, hapësira të hapura hotelesh dhe qendra tregtare. Ne e prodhojmë atë si hapje dhe mbyllje automatike fikse ose e kontrolluar.

Sistemet e mbylljes automatike të kafenesë

Në varësi të kushteve të papërshtatshme të motit të kopshteve të kafeneve dhe restoranteve; ofrojnë rehati maksimale për klientët tuaj. Sisteme automatike për çati dhe tavan dhe/ose sisteme që lejojnë mbylljen e pjesëve anësore me një buton të vetëm.

Sistemet automatike të hijezimit të tavanit të çatisë

Sistemet e mbulimit të çatisë janë sisteme me karakteristika sezonale që mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpi, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorante, hotele dhe zona të hapura të qendrave tregtare kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.

Dera e panelit të izoluar nga nxehtësia

Në shtëpinë tuaj, në vilën tuaj; Ne shtojmë elegancë dhe siguri të lartë me sistemet tona të dyerve të paneleve me izolim termik dhe të izoluar nga zëri. Minimizoni korrozionin, deformimin dhe humbjen e nxehtësisë që do të përjetoni në derën e çelikut. Zgjidhni modelin e derës që dëshironi nga qindra modele.
Shtoni veçori opsionale.

TE STRUKTURAVE TUAJA
E PËRSHTATSHME,


PRODUKTET.

NE TE JASHTE E GJERËSISHME, KOMODITE TË BRENDSHME...
çati automatike

Sistemet arkitekturore të lëvizshme EncoArt Alumini & Glass prodhojnë projekte me pamje moderne që i shtojnë vlerë ndërtesave tuaja. Duke bërë rekomandime të sistemit në përputhje me kushtet tuaja klimatike;

Si sistem çati: Ne projektojmë dhe prodhojmë pjergullat tona automatike, tenda, bioklimatike, çati rrotulluese, tavane automatike xhami, sistemet e tavanit fiks xhami në përputhje me arkitekturën tuaj të ndërtesës.

Ju lutemi sigurohuni që të shikoni faqen tonë të sistemeve për më shumë informacion.

Si EncoArt, Ne ofrojmë zgjidhje speciale për ju.

Për shtëpinë dhe vendin tuaj të punës

Zgjidhje të përshtatshme për çdo zonë dhe vend. Është vënë re falë punimeve cilësore që ka bërë me mjeshtëri, ka firmosur dhjetëra projekte, si dhe ka zgjeruar referencat e saj duke e montuar në mënyrë solide, të shpejtë dhe ekonomike në përputhje me dëshirat e klientëve dhe vizionin e saj.

Zbulim falas

Duke i shërbyer çdo rajoni të Turqisë, EncoArt është i lumtur të ofrojë shërbimin më të mirë me sistemet e tij arkitekturore celulare. Sigurisht, të kesh gamën më të gjerë dhe më të re të produkteve në industri është vetëm një hap. Jemi prodhuar me teknologjinë më të mirë dhe më të fundit të preferuar nga bota.

zbritja e çmimit

Ne ofrojmë çmimet më tërheqëse. Bëni matjen tuaj mur më mur dhe zbuloni menjëherë çmimin për projektin e sistemit që ju nevojitet. Kërkoni një ofertë tani dhe merrni çmimin më të mirë për ju pas zbulimit falas.

Të kërkojë një kuotë!

Për produktet që ju nevojiten, mund të bëni matje dhe t'i dërgoni ato, ose të na lini të drejtojmë ekipin tonë të eksplorimit falas për të rinovuar pamjen tuaj me çmimet më tërheqëse dhe më të përballueshme!
Zbulimi FALAS

EncoArt

SISTEM TË LEHTË PËR TË LËVIZUAR, MODERNE DHE TË KOHOTË

Cilat janë sistemet arkitekturore të lëvizshme?

Sistemet e lëvizshme SimariAto janë sisteme mbyllëse industriale me atraktivitet të palosshëm që tolerojnë koston në një kohë të shkurtër, në vend që të pasurojnë vizualisht strukturat.

Me sisteme arkitekturore të lëvizshme, tavani, çatia dhe pjesët anësore të kopshtit dimëror, oborrit, tarracës, kafenesë, restorantit dhe kopshteve mund të bëhen të palosshme. 

Si EncoArt, ne ju ofrojmë një shërbim të privilegjuar gjatë ndërtimit të strukturave arkitekturore të lëvizshme, duke ditur që çdo projekt është i veçantë. 

Sistemet e Mbulimit të Tarracave EncoArt
EncoArt Turk 250


Ne hartojmë dhe zhvillojmë zgjidhje të personalizuara për ju.

Përzgjedhja e saktë e materialit

Ne ju ndihmojmë të zgjidhni materialet e duhura për ju duke marrë parasysh zonën dhe kushtet klimatike të vendit.

Mbështetje e plotë me Stafin Tonë Ekspertë

Ekipi ynë teknik ekspert i shërben të gjitha nevojave tuaja.

Cilësi dhe përvojë

Ne kontribuojmë me përvojën dhe idetë kreative që ju nevojiten.

f650ec77 1004 4031 9a5a b307350b5cd6

EncoArt ; punon për projektimin, prodhimin dhe instalimin. Çdo vit, ne bëjmë biznes që dëshmon cilësinë e punës sonë dhe nivelin e shërbimit ndaj klientit që ofrojmë. Ne ofrojmë zgjidhje kyçe në dorë për projektet tuaja me mjeshtëri cilësore, çmime konkurruese dhe zbatim efektiv.

Sistemet që ne prodhojmë janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Mund të na ndiqni në rrjetet sociale.

Telefononi tani dhe kërkoni një vlerësim falas!

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni nga seksioni më poshtë.

INFORMACIONET TONA KONTAKTORE

e-mail

info@encoart.com

emre.comert@me.com

TELEFONI

Türkiye: +90 (533) 811 88 95

Gjermani: +90 (543) 855 08 95

Adresë

Atatürk, Marmara Small Industrial Site, 34307 Küçükçekmece İkitelli Organized Industrial Zone/Küçükçekmece/İstanbul

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.