Sistemet e ndërprerësve të erës

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.
xhamat e erës 8

Llojet tona të aplikimit të sistemit

Sistemet EncoArt Windbreaker: Komfort Natyror dhe Elegancë Estetike

 

EncoArt, me sistemet e tij inovative Wind Breaker, të krijuara posaçërisht për kafene, restorante dhe hotele, mbron hapësirat tuaja nga faktorët natyrorë si era dhe shiu, dhe ju lejon t'i prisni klientët tuaj të qetë në ajër të hapur. Me veçoritë e tij superiore dhe lehtësinë e përdorimit, EncoArt Wind Breaker Systems rrisin vlerën e hapësirës tuaj duke maksimizuar kënaqësinë e klientit.

Ndërprerës manual i erës (e balancuar me peshë)

 

E projektuar duke pasur parasysh komoditetin e klientëve tuaj, xhamat e erës manuale mund të hapen dhe mbyllen lehtësisht falë mekanizmit të tij të balancuar me peshë. Falë këtij sistemi, ju mund të mbroni shpejt brendësinë tuaj nga era dhe kushtet e motit.

 

 

Ndërprerës automatik i erës (motor)

 

Sistemi automatik i erës me motor i EncoArt mund të hapet dhe mbyllet lehtësisht me shtypjen e një butoni. Mekanizmi i fuqishëm motorik lejon që sistemi të lëvizë në heshtje dhe pa probleme. Ky funksion lejon stafin tuaj të përdorë kohën e tij në mënyrë efikase dhe ofron një përvojë të qetë për klientët tuaj.

 

 

Ndërprerës i erës me shtytje të hapur (piston)

 

Sistemi reciprok i erës me shtytje të hapur është projektuar veçanërisht për të ofruar përdorim të shpejtë dhe praktik. Me një lëvizje të vetme, pjesa e sipërme e xhamit ngrihet dhe fiksohet në lartësinë e dëshiruar. Kjo veçori lejon që hapësira juaj të përshtatet shpejt me kushtet e motit.

 

 

 

Specifikimet teknike të ndërprerësit të erës

Sistemet EncoArt Wind Breaker janë projektuar duke i dhënë përparësi kënaqësisë së klientit. Xhami fundor fiks, me lartësinë 1100 mm, shërben si parmakë dhe ofron siguri në ambiente të hapura. Xhami i sipërm mund të lëvizë deri në një lartësi maksimale prej 1850 mm duke lëvizur brenda së njëjtës shina, duke siguruar kështu një pamje të gjerë duke mbrojtur hapësirën e hapur të hapësirës suaj.

 

Aplikim fleksibël dhe dizajn estetik

Sistemet EncoArt Wind Break mund të dizajnohen për t'iu përshtatur nevojave specifike të hapësirës suaj. Mund të aplikohet në sasinë e dëshiruar me gjerësi maksimale 2 metra. Falë dizajnit të tij estetik, ai ofron një pamje elegante pa prishur ambientin e ambientit tuaj.

 

Kënaqësi e frymëzuar në hapësirën e hapur

Sistemet EncoArt Wind Breaker u mundësojnë klientëve tuaj të kalojnë një kohë të këndshme në zonën e hapur të hapësirës suaj pa u ndikuar nga faktorë natyrorë si era dhe shiu. Në këtë mënyrë, vendi juaj ofron një mjedis ideal për vizita më të gjata dhe përvoja pozitive.

 

Shtoni vlerë në hapësirën tuaj dhe ofroni rehati natyrale për klientët tuaj me Sistemet EncoArt Wind Breaker Systems. Me opsione dizajni të personalizuara dhe karakteristika teknike superiore, EncoArt është mënyra më e zgjuar për të transformuar hapësirën e hapur të hapësirës suaj.

 • Shtëpia
 • Vilë
 • Pronë private
 • Fabrika
 • Zyrë
 • Garazh
 • Kopshti
 • parking makinash
 • qendër tregtare
 • Ndërmarrjet Tregtare (Preferohet shumë si zgjidhje për mbylljen e pjesëve të kopshtit që nuk mund të licencohen.)
 • Falë opsionit "Sistemi i rrotave", ai mund të mblidhet sa herë që dëshironi.
 • Falë Sistemit Potted, ai shton një pamje estetike, moderne dhe elegante në hapësirën tuaj. 
 • Ju lejon të shijoni ajrin e hapur pa u ndikuar nga era.
 • Krijon një zgjidhje të shpejtë për kafenetë, restorantet dhe hotelet që kanë probleme me licencën.
 • Lehtësia e Aplikimit
 • Mundësia e përdorimit manual
 • Është afatgjatë
 • Push On, Auto, Manual Option
 • Xham i kalitur me siguri 6 mm
 • Lehtësia e përdorimit krah për krah
 • Sistemi me rrota lehtësisht i lëvizshëm për bizneset në rrugë.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Wind Breaker Sistemet Windbreaker Galeria e fotove

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.