Gardhe moderne të kopshtit dhe sistemet e portës së hyrjes

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.
sistemet e gardheve të kopshtit

Tipologjitë tona të aplikimit të sistemit

Sistemet moderne të dyerve të garazhit të kopshtit EncoArt mund të përsëriten lehtësisht me një transmetues dore me telekomandë. Motorët e përdorur në portat automatike të kopshtit zgjidhen dhe aplikohen sipas hapjes së portës dhe peshës së portës.
Një faktor i rëndësishëm kur instaloni një motor të portës së kopshtit është numri i përdoruesve. Me fjalë të tjera, është shumë e rëndësishme se sa automjete hyjnë dhe dalin çdo ditë. Prandaj, do të ishte më e shëndetshme të zgjidhni motorin.

Si punon?

Automatic Garden Gate Motor është një sistem që funksionon duke rrotulluar marshin e raftit të vendosur në derën e marsheve të transmisionit, të cilin ne e quajmë ingranazhi pinion. Aparati i çelësit i montuar në raftin e marsheve siguron që marshi i motorit të ndalojë duke goditur sustën e çelësit mbi të.
Opsionale, mund të mbyllet automatikisht pas një periudhe të caktuar kohore pasi të hapet me kartën elektronike.

Sistemet e dyerve të garazhit të kopshtit janë sisteme automatike të dyerve që përdoren për dyert e garazheve në seksionet e kopshtit të shtëpive ose vendeve të punës. Këto sisteme dyersh i lejojnë përdoruesit të kontrollojnë dyert me telekomandë ose aplikacione për smartphone.

Sistemet e dyerve të garazhit të kopshtit ofrojnë shumë karakteristika dhe opsione të ndryshme. Për shembull, mund të bëhen cilësime të ndryshme si shpejtësia e hapjes dhe mbylljes së dyerve, niveli i zërit, sensori i lëvizjes. Përveç kësaj, këto sisteme dyersh prodhohen në madhësi dhe materiale të ndryshme, duke u dhënë përdoruesve mundësi.

Sistemet e dyerve të garazhit të kopshtit janë krijuar për të rritur sigurinë e pronarëve të shtëpive dhe pronarëve të bizneseve. Këto dyer janë bërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe të pajisura me protokolle të rrepta sigurie. Disa modele janë të pajisura me sensorë inteligjentë në mënyrë që dyert të ndalojnë automatikisht kur hasin ndonjë pengesë.

për më shumë detaje EncoArt Ju mund të vizitoni faqen.

 • Shtëpia
 • Vilë
 • Pronë private
 • Fabrika
 • Zyrë
 • Garazh
 • Kopshti
 • parking makinash
 • Ju mund të hapni dhe mbyllni derën e kopshtit tuaj pa dalë nga makina, pa parkuar në trotuar ose pa lënë shtëpinë tuaj për vizitorët.
 • Krijon një masë sigurie ndaj të huajve që vijnë nga jashtë në shtëpinë tuaj. 
 • Është e mundur të kontrollohet me një komandë të vetme. 
 •  Ofron një jetë të rehatshme.
 • Ka një veçori të ndalimit të panikut për të parandaluar fëmijët dhe bllokimin e padëshiruar.
 • Lehtësia e Aplikimit
 • Mundësia e përdorimit manual
 • Është afatgjatë
 • Mundësi kalimi e kontrolluar
 • Zgjidhje të përshtatshme për çdo derë
 • Dyer rrëshqitëse
 • Porta rrethore e kopshtit me lëkundje
 • Përdorni në dyert e garazhit


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

© EncoART Sistemet arkitekturore automatike të anulueshme prej alumini dhe xhami.
Që nga viti 1990. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.