Sistemet e dyerve dhe dritareve prej alumini

PËRVOJENI HAPËSIRËN E JASHTËM ME KOFORTIN E BRENDSHME, falë sistemeve të dyerve dhe dritareve prej alumini.
Sisteme jo të izoluara të izoluara nga mobilieri alumini

Sistemet e sistemeve të dyerve dhe dritareve prej alumini Informacione dhe Katalog Arkitekturor

Seksionet e sistemeve të dyerve dhe dritareve prej alumini

Sistemet e dyerve dhe dritareve prej alumini

Sistemet e dyerve dhe dritareve prej alumini janë një nga produktet më të përdorura në arkitekturën moderne. Marka EncoArt ofron sisteme të profileve të aluminit me izolim termik dhe jo termik. Karakteristikat e sistemeve të dyerve dhe dritareve të aluminit me izolim termik dhe jo termik të EncoArt, lidhjet e tyre, specifikimet teknike dhe zonat e përdorimit janë renditur më poshtë.

Karakteristikat:

Sistemet e dyerve dhe dritareve nga alumini me izolim termik EncoArt:

Sistemet e dyerve dhe dritareve të aluminit me izolim termik ofrojnë efikasitet më të mirë të energjisë. Këto sisteme ju lejojnë ta mbani shtëpinë tuaj më të ngrohtë ose më të freskët falë vetive të tyre të larta izoluese termike. EncoArt ofron sisteme të profileve të aluminit me kombinime xham të dyfishtë me xham të dyfishtë dhe xham të trefishtë. Xhami i dyfishtë është një material izolues i veçantë i vendosur midis sipërfaqeve të xhamit. Kombinimet e xhamave të dyfishtë mund të rregullohen sipas kushteve të ndryshme klimatike.

Sistemet e dyerve dhe dritareve prej alumini pa izolim termik:

Sistemet e dyerve dhe dritareve prej alumini jo të izoluara janë më pak efikase në energji, por kanë një çmim më të lirë. Këto sisteme ofrojnë veti superiore të izolimit të ajrit dhe ujit. EncoArt ofron sisteme të profileve të aluminit jo të izoluar nga nxehtësia.

Lidhjet:

EncoArt ofron sisteme dyersh dhe dritaresh alumini të bëra nga aliazhet 6063 dhe 6061. Aliazhi 6063 përdoret më shpesh për shkak të peshës së lehtë dhe formueshmërisë së lehtë. Lidhja 6061, nga ana tjetër, ofron veti më të larta të forcës dhe qëndrueshmërisë.

Specifikimet teknike:

EncoArt ofron sisteme të profilit të aluminit me veti izoluese superiore të ajrit dhe ujit. Këto sisteme janë krijuar për të përballuar kushtet më të vështira klimatike. Sistemet me izolim termik ofrojnë efikasitet më të mirë të energjisë duke minimizuar humbjen e nxehtësisë. Përveç kësaj, kombinimet e xhamave të dyfishtë me xham të dyfishtë janë rezistente ndaj ndryshimeve të larta të temperaturës.

Zonat e përdorimit:

EncoArt ofron zgjidhje për shumë fusha të ndryshme përdorimi me sistemet e tij të dyerve dhe dritareve prej alumini. Këto sisteme mund të përdoren në shumë struktura si ndërtesa zyra, hotele, shkolla, spitale, qendra tregtare dhe madje edhe shtëpi. Sistemet e izoluara termikisht janë më të njohura, veçanërisht në klimat e ftohta ose vendet me kosto të lartë të energjisë. Sistemet jo të izoluara, nga ana tjetër, preferohen më shpesh në klimat më të ngrohta ose vende me kosto të ulët të energjisë.

EncoArt ofron gjithashtu shumë opsione të ndryshme ngjyrash. Në këtë mënyrë ofrohen zgjidhje të përshtatshme për të gjitha llojet e stileve arkitekturore dhe preferencave të dizajnit. Përveç kësaj, sistemet e profileve të aluminit EncoArt janë me mirëmbajtje të ulët dhe jetëgjatë.

Si rezultat, është bërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe të qëndrueshme me dhe pa termoizolim të ofruar nga marka EncoArt. Këto sisteme janë projektuar në përputhje me kushte të ndryshme klimatike dhe zonat e përdorimit të tyre janë mjaft të gjera. Edhe pse sistemet me izolim termik janë superiorë për sa i përket efikasitetit të energjisë, sistemet me izolim termik kanë një çmim më të lirë. Të dy sistemet, të kombinuara me ekspertizën dhe cilësinë e markës EncoArt, ofrojnë zgjidhje të përshtatura për nevojat e përdoruesve.

Është një material ndërtimi që përdoret në ambientet e brendshme dhe të jashtme të ndërtesave dhe ofron një pamje të lehtë, të qëndrueshme dhe estetikisht të këndshme. Prodhohet nga shtimi dhe përpunimi i veçantë i profileve të aluminit.

Këto sisteme mund të prodhohen për t'iu përshtatur llojeve të ndryshme të ndërtesave. Për shembull, sistemet e përshtatshme të dyerve dhe dritareve mund të prodhohen për ndërtesa zyra, rezidenca, vila, spitale, shkolla, hotele dhe ndërtesa të ngjashme. Megjithatë, mund të pajiset edhe me veçori izoluese për të kursyer energji.

Është afatgjatë dhe i lehtë për tu mirëmbajtur. Për më tepër, ato konsiderohen si një material miqësor me mjedisin, janë të riciklueshëm dhe prodhojnë zero mbetje. Për këtë arsye preferohen edhe si material ndërtimi i qëndrueshëm.

për më shumë detaje EncoArt Ju mund të vizitoni faqen.

 • Shtëpia
 • Kafene
 • restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Zyrë
 • ndarje
 • Ballkon xhami
 • Tarracë
 • Seritë me termoizolim mund të preferohen në vendet ku kushtet klimatike janë të vështira.
 • Sistemet pa izolim termik mund të preferohen në kushte klimatike të butë.
 • Sistemi mund të aplikohet në çdo madhësi dhe tipologji.
 • Është një zgjidhje për problemet klimatike në zonat e hapura që keni.
 •  Struktura e profilit që mund të personalizohet me aksesorë dhe opsione të tjera që do të shtohen si Sisteme Dyer dhe Dritare.
 • Mund të përdoret xham i dyfishtë, xham i laminuar, xham i kalitur.
 • Mund të aplikohen kombinime xhami me vetitë e dëshiruara.
 • Sisteme modulare (sistemet e ndarjes së zyrës) dhe sisteme profili të përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.


Shikoni blogun tonë për më shumë informacion rreth EncoArt Systems.

Galeria e Fotografive të Sistemeve të Dyerve dhe Dritareve prej Alumini

Të gjitha sistemet që prodhojmë me sistemet arkitekturore të lëvizshme të aluminit dhe qelqit EncoART janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Si EncoArt, ne projektojmë, prodhojmë dhe zbatojmë Sisteme Arkitekturore Alumini dhe Xhami për nevojat tuaja.

sqSQ

NE EKSPORTIM NË BOTË.

Slogani & Referencat EncoArt

5 VJETE GARANCI.

Në të gjitha sistemet e aluminit!
Në të gjitha sistemet e xhamit!

*** NUK MBUSH BUZËN E PISHINA (GJENERIMI I KLORIVE) DHE GABIMET E PËRDORËSIT.