KVKK FÖRKLARINGSTEXT




Din säkerhet är viktig för oss!

EncoArt Aluminium & Glas Automatic Systems Technology Tic. Ltd. Ltd. Som (EncoArt Aluminium & Glass Automatic Systems), vill vi dela med dig av detaljerna om "Personal Data Protection Law", som är utformad för att skydda individers grundläggande rättigheter och friheter, särskilt privatlivets integritet, och för att skydda personuppgifter.

INFORMATIONSTEXT OM BEHANDLING OCH SKYDD AV PERSONUPPGIFTER Denna informationstext om behandling och skydd av personuppgifter (“Informationstext”) EncoArt Aluminyum & Cam Automatic Systems San. Ltd. Ltd. ("EncoArt Aluminyum & Cam Automatic Systems"), har den utfärdats för att uppfylla vår skyldighet att informera dig, dataägarna, inom ramen för skyddet av personuppgifter i enlighet med lagen om skydd av personuppgifter nr 6698 ( "KVKK"). Med denna informationstext förklaras det förfarande som vårt företag måste följa under behandlingen av dina personuppgifter samt dina rättigheter och friheter.

1. Varför och till vad används dina personuppgifter Enligt KVKK kallas EncoArt Aluminium & Cam Automatic Systems för "Datakontrollanten" och inom ramen för instruktionerna och applikationerna som den kommer att få från dig inom ramen för tjänsten kommer den att tillhandahålla, inom ramen för de skyldigheter som följer av all juridisk lagstiftning, i linje med alla finansieringstransaktioner och marknadsföringsaktiviteter för att säkerställa att du kan dra nytta av produkterna och tjänsterna utan problem och att personalpolitiken implementeras ; Att erhålla, spela in, lagra, uppdatera, klassificera, utlämna dina personliga och speciella personuppgifter såsom identitetsinformation, kontaktinformation, information om juridiska transaktioner och efterlevnad, information om förfrågningar och klagomål, bild- och ljuddata, olika kunddata och kundtransaktionsdata, till tillstånd av lagstiftningen Det kan utföra transaktioner som anses "Databehandling" inom ramen för KVKK och villkor för behandling av personuppgifter, såsom att dela med tredje part eller överföra dem till dem.

2. Förklaringar angående delning av dina personuppgifter EncoArt Aluminium & Glass Automatic Systems kan få dina personuppgifter från alla typer av skriftliga, muntliga och elektroniska medier, tredje part och juridiska myndigheter.

3. Dina rättigheter enligt KVKK Dina personuppgifter lagras med stor omsorg av EncoArt Aluminyum & Cam Automatic Systems genom att tillhandahålla teknisk infrastruktur i enlighet med informationssäkerhetsstandarder och procedurer. Du kan alltid utöva dina rättigheter enligt KVKK angående behandling och användning av dina personuppgifter genom att kontakta EncoArt Aluminyum & Cam Automatic Systems.


I detta sammanhang; lära sig om dina personuppgifter har behandlats, begära information om dina personuppgifter har behandlats, lära sig syftet med att behandla dina personuppgifter och om de används för det avsedda syftet, känna till de tredje parter till vilka dina personuppgifter har överförts på hem eller utomlands, begära rättelse om dina personuppgifter har behandlats ofullständigt eller felaktigt, för att begära radering eller förstörelse av dina personuppgifter, för att begära att dessa transaktioner meddelas till tredje part till vilka dina personuppgifter har överförts. personuppgifter korrigeras, raderas eller förstörs, för att invända mot uppkomsten av ett resultat mot dig genom att analysera dina behandlade personuppgifter uteslutande genom automatiska system och för att invända mot olaglig behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att kräva ersättning för skada vid skada på grund av bearbetning.


Du måste skriftligen utöva dina rättigheter inom ramen för KVKK, och du kan använda kontaktformuläret på vår webbplats (www.EncoArt.com). Om du har några frågor eller klagomål kan du kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@EncoArt.com. Dina förfrågningar i din ansökan kommer att avslutas så snart som möjligt och senast inom 30 (trettio) dagar, beroende på förfrågans karaktär.

Dina personuppgifter kommer att behandlas under förutsättning att de inte används för andra ändamål än de som meddelas dig i denna informationstext, och regleras av policyn för lagring och förstörelse av personuppgifter, som du kan komma åt från webbplatsen för EncoArt Aluminyum & Cam Automatic Systems, och relaterat till förordningen om radering, förstörelse eller anonymisering av personuppgifter. Du kan komma åt vårt ansökningsformulär för personuppgiftslagar för relevant person från filerna nedan.


Du kan följa oss på sociala medier.

VÅR KONTAKTINFORMATION

För kontakt Ring nu och begär en kostnadsfri uppskattning!

Kontakta oss.

Du når oss från avsnittet nedan.

    Ring upp

    Turkiet: +90 (533) 811 88 95

    Tyskland: +90 (543) 855 08 95

    Rumänien: +90 (533) 811 88 95

    USA: +90 (533) 811 88 95

    e-post

    info@encoart.com

    emre.comert@me.com

    Adress

    Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

    KONTAKT EncoArt RÖRLIGA ARKITEKTURSYSTEM PRODUKTER

    Systemen vi producerar är designade för att fungera med maximal effektivitet. Kontakta nu

    MiQBfGDsVjtp46pWjML2PB

    01.

    Kundglädje

    Kundnöjdhet är vår primära fråga inom försäljning, tillverkning, montering, support, garanti och andra processer. Din tillfredsställelse är vår största vinst.

    shutterstock_635526101 skalad

    02.

    Överkomligt prisfördel

    Det erbjuder dig sina projekt med överkomliga prisfördelar. Det stöder dig också för försäljning med olika betalningsalternativ efter försäljning. 

    shutterstock 1074493088 kvadratisk skala 1

    03.

    Varaktighet

    Våra produkter är resistenta mot även de värsta väderförhållandena och skyddar din struktur från yttre faktorer. Alla material som användes i tillverkningsfasen valdes ut för att passa dåliga väderförhållanden.

    Alla system vi producerar med EncoART rörliga arkitektoniska system av aluminium och glas är designade för att fungera med maximal effektivitet.

    Som EncoArt designar, tillverkar och implementerar vi arkitektoniska aluminium- och glassystem för dina behov.

    © EncoART Aluminium & Glass infällbara automatiska arkitektoniska system.
    Sedan 1990-talet. Alla rättigheter förbehållna.
    sv_SESV

    VI EXPORTERAR TILL VÄRLDEN.

    EncoArt Slogan & Referenser

    5 ÅRS GARANTI.

    I alla aluminiumsystem!
    I alla glassystem!

    *** TÄCKER INTE POOLKANT (KLOR PÅ KORROSION) OCH ANVÄNDARFEL.